Madlavning for finere mænd

MFFM anbefaler

Her er en lille liste med links til projekter, som MFFMs medlemmer er engagerede i og som vi synes, du skal tjekke ud :-)

Historiskerejser.dk
Medlem nr. 001, Anders Bager Eriksen, er en meget erfaren rejse guide og historiker af uddannelse. De to kompetencer kombinerer han som arrangør af rejser med historisk tema. Han skræddersyer grupperrejser til det historiske eller kulturelle tema, som de rejsende måtte ønske sig. Anders skriver om destinationerne, om konceptet og rejserne og en masse historiske anekdoter på historiskerejser.dk.

Vin-rejse.dk
001 Anders Bager Eriksen og Kenny Jess Brandt arrangerer vinrejser til forskellige destinationer i Europa med kvalitetsvin i fokus. Læs mere på www.vin-rejse.dk.

Smykkelig.dk
005 Kent Lyager Laursen har bygget en webshop til sine kone Mette, der sælger hjemmelavede smykker og smykkematerialer til gør-det-selv smykker på www.smykelig.dk.

Løve’s
004 Kenny Jess Brandt er en entrepenant mand med mange jern i ilden. Først åbnede han Løve’s bog og Vincafé og Løve’s Antikvariat, så startede han Løve’s forlag, siden kom Vincafeen til og indimellem debuterede han også som romanforfatter med Viktor Horsovský, som kan købes i boghandler landet rundt og online, fx her hos Gucca.dk eller her som e-bog i Itunes. Tjek det hele ud!!!